Word donateur!

U kunt al voor € 15,00 per jaar donateur worden! Help ons helpen!

Bedankt voor uw interesse om donateur te worden van Stichting Papegaai! Word nu donateur voor € 15,00 per jaar (meer mag natuurlijk ook)! Als donateur ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief met verhalen over ons werk en onze resultaten. Stichting Papegaai is opgericht door en voor papegaaien- en parkietenliefhebbers. Stichting Papegaai is een non-profit organisatie die opkomt voor de belangen en het welzijn van papegaaien en parkieten. Stichting Papegaai tracht haar steentje bij te dragen aan een betere wereld door haar activiteiten in het belang van de papegaai.

Voor onze buitenlandse donateurs.
Wilt u het aanmeld formulier wel invullen met alle gegevens, maar het geld zelf over maken met de volgende gegevens: IBAN/SEPA Number: NL76RABO0362890722
BIC Number: RABONL2U
Bankname: Rabobank