Campagnes

Stichting Papegaai komt op voor de rechten van papegaaien. Er is veel werk te verzetten om de overheid wakker te schudden over het feit dat papegaaien rechten hebben! Door onwetendheid van papegaaien- en parkieteneigenaren worden veel vogels op verkeerde wijze gehouden en verzorgd. Om voor een groter bewustzijn te zorgen en steun van de overheid voert Stichting Papegaai campagnes die opkomen voor de belangen en rechten van papegaaien en parkieten. Stichting Papegaai komt echt op voor de rechten van de papegaaien! Door ons te steunen tijdens het voeren van de campagnes kunt u helpen aan een beter welzijn van papegaaien. Hoe kunt u ons steunen?
  • Teken onze petitie tegen de Vogelmarkten.
  • Campagne voeren kost veel tijd en zo mogelijk nog meer geld. U kunt ons helpen door middel van een financiële bijdrage. U kunt donateur worden of onze campagnes sponsoren.