Agenda Stichting Papegaai

Stichting Papegaai wordt regelmatig uitgenodigd voor open dagen en evenementen. Ook organiseren wij zelf unieke papegaaiendagen en symposia! Ben je benieuwd naar de mensen en papegaaien achter de schermen? Kom langs en stel je vragen, teken onze petities, laat je informeren over papegaaienwelzijn en papegaaienrechten!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich samen met ons willen inzetten voor papegaaien. Lees meer hierover onder vacatures.

Hieronder zie je de voorlopige agenda. Er zullen nog evenementen bijgezet worden, dus kijk regelmatig voor toevoegingen.
Graag tot ziens tijdens één van deze dagen!

Agenda 2018

Datum Evenementen in 2018 Locatie Website evenement (klik op afbeelding)
8 april 2018 Vrijwilligersdag
Tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag bespreken we de plannen voor het komende seizoen en is er tijd voor ontspanning.

21 april 2018 Landelijk Congres Dierenhulpverlening van Dierenlot
Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. Gratis toegang (!) voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector.

EvenementenHal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
4, 5 en 6 mei 2018 Animal Event
10 juni 2018 Zoobeestig
Een evenement speciaal gericht op exotische huisdieren. Er zullen informatiestands over reptielen, spinnen/schorpioenen, insecten, tropische zoogdieren, etc aanwezig zijn.
Een interessant evenement middenin de randstad waar onze voorzitter Jan Hooimeijer weer een aantal lezingen zal verzorgen.
Evenementenhal Gorinchem
22,23 en 24 juni 2019 Farm & Countryfair
Een fantastisch evenement waar wij traditiegetrouw weer bij zullen zijn!
Dinxperlosestraatweg 124
7122 JS Aalten
15 of 16 september Papegaaienwandeling in het Vondelpark
Kom gezellig naar het Vondelpark om samen met je papegaaien te wandelen en picknicken.
Vondelpark
30 september 2018 Dorpsdag Stabroek