Agenda Stichting Papegaai

Stichting Papegaai wordt regelmatig uitgenodigd voor open dagen en evenementen. Ook organiseren wij zelf unieke papegaaiendagen en symposia! Ben je benieuwd naar de mensen en papegaaien achter de schermen? Kom langs en stel je vragen, teken onze petities, laat je informeren over papegaaienwelzijn en papegaaienrechten!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich samen met ons willen inzetten voor papegaaien. Lees meer hierover onder vacatures.

Hieronder zie je de voorlopige agenda. Er zullen nog evenementen bijgezet worden, dus kijk regelmatig voor toevoegingen.
Graag tot ziens tijdens één van deze dagen!

Agenda 2017

Datum Evenementen in 2017 Locatie Website evenement (klik op afbeelding)
28,29 en 30 april 2017 Animal event Beekse Bergen Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
14 mei 2017 Zoobeestig te Rijswijk
Een evenement speciaal gericht op exotische huisdieren. Er zullen informatiestands over reptielen, spinnen/schorpioenen, insecten, tropische zoogdieren, etc aanwezig zijn.
Een interessant evenement middenin de randstad waar onze voorzitter Jan Hooimeijer weer een aantal lezingen zal verzorgen.

De Broodfabriek te Rijswijk.
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
20 mei 2017 Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening
Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. Gratis toegang (!) voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector.
EvenementenHal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
2 juli 2017 De traditionele jaarlijkse papegaaien wandeling Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest (Flevoland)
10 en 11 juni 2017 De huisdierdagen in de TT-Hal Assen.
Dit evenement hebben wij al een aantal keer bijgewoond en ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd. Onze voorzitter Jan Hooimeijer zal gedurende beide dagen meerdere interessante lezingen verzorgen.
De Haar 11
9405 TE Assen
23,24 en 25 juni 2017 Farm & Countryfair. Een fantastisch evenement waar wij traditiegetrouw weer bij zullen zijn! Dinxperlosestraatweg 124
7122 JS Aalten